Søt kjole, til salgs

Det er ikike alltid at jeg gidder å sette meg til foran symaskinene om kvelden etter at ungene er lagt. Men jeg har ikke for tiden noe å gjøre der jeg sitter å slapper av i sofaen og ser på TV. Nå vet jeg hva jeg skal gjøre:) I går strikket jeg et liv til en kjole. Og det å stitte å strikke går så av seg selv at det kan jeg gjøre mens jeg ser TV og slapper av. I dag sydde jeg på skjørtet på kjolen. Det å strikke eller hekle liv til kjoler her jeg fått sansen for. Dette er ikke den første. Jeg har laget ett par til meg selv også. Så jeg vil tro det blir flere med en slik kombinasjon. Det vil si, jeg vet at det blir fler fordi jeg begynte på ett heklearbeid.

Livet er strikket i et vinrødt bomullsgarn.  Jeg har strikket vrangmasker inne i hjertet og sydd rundt det med en lys rosa tråd.
kjole m strikket liv m hjerte

Forstykket på kjole er skråklippet, og bakstykket er et rektangel som er rynket sammen oppe med strikk og sydd tre sømmer med elastisk undertråd. Dette gjør at den sitter godt, men ikke strammer.

kjole m strikket liv m hjerte 1

Størrelse: 5 år

Pris: 349,- + Porto


3 kommentarer

mimouna

05.mai.2009 kl.22:36

Fin kjole! Gøy å se alt du lager, masse kreativitet her.

Karen

08.mai.2009 kl.23:03

Møyfrid lager veldig mye fint. Utrolig glad i tunikaene mine. Spesielt når det er kaldt både ute og inne! Sikler nå på flere kjoler!

Husmorspira

19.mai.2009 kl.10:54

Flott kjole det her. Har holdt på en del i det siste med å lage noe lignende, før det 4. forsøket kom jeg over bloggen din, og har hentet inspirasjon og "fremgangsmåte" herfra! Takk;)

Skriv en ny kommentar

Møyfrid

Møyfrid

29, Bamble

Lurer du på noe eller ønsker du å bestille noe så kontakt meg på: moyfrid_@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits