Stempling

Jeg satt her en kveld og surfet litt på nettet, og der kom jeg inn på en svensk syblogg. Hun hadde stemplet navn og dekor på luer. Det syntes jeg så litt lurt ut. Jeg har unger i barnehagen og vet at det er nødvendig å merke saker og ting. Så da måtte jeg en tur å handle litt. Jeg fant ikke bokstaver til stofftrykk, så jeg kjøpte utstansede mosegummi bokstaver og kjørte en tur på jobb og ordnet klosser til å lime de på. Noen andre motiver ble det også. Jeg kjøpte ei pakke med maling fra panduro, og sølvfarge fra Marabu.
stofftrykkutstyr

Når jeg var ferdig med å lime de på så fikk jeg se at jeg hadde klart å lime på k'en feil vei. Den blir speilvendt når den trykkes...


pannebndtrykk 1

Det røde pannebåndet har fått calorimerty fasong og det sitter veldig godt på hodet. Dette er jentefasongen. Det blå har jeg bare skrådd i kanten nede. Dette er guttefasomgen. Så nå har ungene fått hvert sitt pannebånd men navn på:)  De fikk være med på å trykkingen og klarte nesten ikke å vente til det tørket og jeg fikk fiksert det.


pannebndtrykk

Slike pannebånd lager jeg på bestilling. De er laget i stretch jersey. Og farger jeg har inne nå er rød, rosa, limegrønn, turkis, svart, offwhite og mørk lilla. Motiver og farger til trykk er de du ser på bildet. Det kommer også krone og hjerte ganske snart. Pris pr pannebånd med trykk er kr 130,-. Da kan også fåes uten trykk, da til kr 110,- pr stk. Pluss porto på kr 12,-.




Sondre syntes dette var gøy, og nåe jeg foreslo at vi kunne trykke på en rød genser han hadde smilte han bredt:) Han ville ha gult monstertrykk. Det ble oransje for det var litt lit maling på.
monstertrykk


Han ville også ha navnet på ryggen. En bokstav i hver farge. Her penslet jeg over litt etterpå for å få litt sterkere farger.

sondre trykk

Synes kanskje sølvfargen ble best i trykk. Den vises i allefall godt på alle farger!

Én kommentar

irene-w

05.mai.2009 kl.18:41

Så utrolig kult! Dette må jeg også prøve!

Skriv en ny kommentar

Møyfrid

Møyfrid

29, Bamble

Lurer du på noe eller ønsker du å bestille noe så kontakt meg på: moyfrid_@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits