Ny sommerkjole til meg selv:)

For en stund siden begynte jeg å hekle på noe som skulle bli til et bærestykke på en kjole. Jeg begynte med partiet med farger. Tanken var at det skulle være stående striper, men jeg så etterhvert at det ble for høyt. Da snudde jeg de like godt og heklet staver til det nådde rundt meg. For at det skulle bli litt fasong på det så heklet jeg noen omganger der jeg begynte med fastmasker, gikk over til halvstaver og tilslutt staver. Ved å gjøre det så ble den litt videre oppe enn nede. På ryggen er det bare heklet staver hele veien. Selene er heklet på etterpå. En omgang fastmasker og en omgang en stav, en luftmaske. Dette gjentok jeg til de var lange nok. Heklet tilslutt ett par omganger med fastmasker rundt kanten oppe og en runde med pikoter på kanten nede får å stramme inn og få litt mer fasong på den.

heklet prikkete kjole detalj

Skjørtet hadde jeg liggende fra noe jeg begynte på i fjor sommer, men som ikke ble ferdig. Det var bare å sette i glidelås og sy i fôret, og sy det fast til bærestykket. Og vips...ny kjole:)

heklet prikkete kjole

Denne har jeg gledet meg til å bli ferdig med og til å ta i bruk. Jeg fikk brukt den i gårkveld, og jeg føler nesten at sommeren er her når jeg har den på! Jeg kommer nok til å bruke den en del i tiden fremover!

2 kommentarer

Hanne

28.apr.2009 kl.22:14

Vips - det høres så enkelt ut... Jeg blir kjempeimponert over at du lager en så flott kjole etter innfallsmetoden. Skikkelig fint sommerplagg.

AnnetteK

29.apr.2009 kl.08:55

Så flott kjole. Skikkelig kreativ du :)

Skriv en ny kommentar

Møyfrid

Møyfrid

29, Bamble

Lurer du på noe eller ønsker du å bestille noe så kontakt meg på: moyfrid_@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits