Går og venter...

Jeg kjøpte meg ny symaskin 14 dager før påske. En Janome cover pro.


janome coverpro                   kantetrykkfot

I utstyrsheftet fant jeg en kjekk trykkfot jeg gjerne ville ha. En som bretter og syr skråbånd i ett. En lur ting til å kante elastiske stoffer med. Jeg skulle få trykkfoten som sagt før påske med den kom ikke. Hun på butikken håpet på å få den onsdag i påskeuka, men nei. Jeg ringte butikken flere ganger forrige uke, og fikk beskjed at den skulle komme på fredag. Jeg ringte, og fikk til svar at den forsendelsen som kom med bil, hadde blitt satt på trappa rundt kl ni, og når de kom på jobb så var den vekk! Altså stjelt! Det har tatt litt piffen ut av meg:( Det er ikke det at jeg ikke har noe å sy, men nå har jeg ventet så lenge på den og har lyst til å prøve den!!! JA! Tror jeg får ringe de igjen i morra.

Det som hjelper på humøret er at det er så fint vær om dagen I helga koste vi oss masse ute i det fine været. Ungene leker med de andre barna i gata omtrent hele dagen. De vil nesten ikke inn for å legge seg. Hvitveis og blåveis plukket vi og:) Det er så deilig!!!

hvitveis    blveis

Jeg fikk sydd en kjole forrige uke som jeg sendte av gårde på lørdag. Mottakeren sendte meg svar i dag, og den passet og hun var kjempefornøyd. Så fornøyd at hun ville ha en til. Bare litt annerledes. Og det skal hun få:)

marits kjole

Denne er lik som en av de andre jeg har sydd, men den har ikke lomma på magen.

Jeg laget en fleecekjole til en kollega før jul, hun skulle gjerne ha hatt lommer på den og lurte på om det var noen mulighet for det. Bare kom med den du sa jeg. Dagen etter fikk hun den tilbake med stikklommer. Hun var også fornøyd:)

anne marits kjole

Begge disse røde stoffene er rød polarfleece, med samme varenummer. Det skulle en ikke tro. Det har vært litt ergelig å åpne pakken og sett at det ikke er ordentlig rød, for det var jo den jeg bestilte. Så her er det stor forskjell på innfargingene. Men det har da ordnet seg:-)

Nå skal jeg bare en liten tur på jobb i dag og i morra formiddag, så da håper jeg at jeg kan så sydd litt! Jeg skal blogge det etterhvert:)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Møyfrid

Møyfrid

29, Bamble

Ønsker du å kjøpe eller bestille noe så kontakt meg på: moyfrid_@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits